Gıda güvenliğinin, gıdalarda olabilecek fiziksel, kimyasal, biyolojik ve her türlü zararların bertaraf edilmesi için alınan tedbirler bütününü kapsadığının bilincindeyiz. Bizde tüm üretim süreçlerimizde bütün tehlikelere karşı gerekli tedbirleri alıyor ve kontrolünü sağlıyoruz.
Üretim hatlarımızın her aşamasında etkin temizlik ve sanitasyon uygulamaları yapıyor ve düzenli hijyen kontrollerimiz ile temizlik etkinliğimizi kontrol altında tutuyoruz.
Kaliteli ve güvenli donmuş meyve ve sebze üretimini; kaliteli hammaddeyi hızlı ve etkili dondurma yöntemleriyle birlikte her ürüne özel uygun ön işlemler uygulayarak, her türlü fiziksel, kimyasal ve biyolojik etkilerden koruyacak ambalajlama yaparak sağlıyoruz. Donmuş meyveleri uygun depolama koşullarında saklıyor ve soğuk zinciri bozulmadan son tüketiciye kadar ulaşmasını sağlıyoruz.
Gıda güvenliğine ve kaliteye verdiğimiz değeri uluslararası geçerliliği olan sertifikalarımızla ispatlamış bulunuyoruz.
Sertifikalar
BRC-GS- FDA – HELAL – KOSHER- ISO 22000:2018- ISO 9001:2015- ISO 14001:2015- GLOBAL GAP- NOP-COR
JAS -EU CERTIFICATE - KRAV